Europeada vas

Europeada vas

The Europeada Village

The Europeada Village

Europeada vas

Spoznavanje in spoštovanje je bila prvotna in ključna ideja Europeade. To zamisel bomo leta 2020 še krepili. K temu bo prispevala tudi tako imenovana „EUROPEADA-VAS“.

Vsi sodelujoči bodo nastanjeni okrog Klopinjskega jezera. „Europada vas“ bo nudila potrebno infrastrukturo za srečanja, spoznavanja in mreženje.

Center „Europeada vasi“ bo v gostilni Mochoritsch v Rikarji vasi, kjer se bodo ekipe srečavale na skupnih večerjah in družabnemu srečanju.

Slika k prispevku: Europeada vas

Rekreacijska regija Klopinjsko jezero nudi za takšen projekt optimalne pogoje s svojo kvalitetno turistično in športno infrastrukturo.

EUROPEADA 2022 v gosteh ob najtoplejšem kopalnem jezeru v Evropi

Klopinjsko jezero je najtoplejše kopalno jezero Evrope, južna Koroška ena izmed najsončnejših pokrajin v Avstriji. Počitniška regija navdušuje z raznoliko in aktivno ponudbo za majhne in velike goste. Čudoviti izletni cilji in naravni biseri čakajo, da jih odkrijete.

Ob Klopinjskem jezeru lahko športniki, sproščeni brezdelniki, ampak tudi družine z otroki preživijo brezskrben in prijeten čas v okviru EUROPEADE 2022. Neprekinjena promenada ob Klopinjskem jezeru vas vabi na sprehod in uživanje, idilične pokrajine, pestra športna ponudba in zanimive izletniške točke nudijo vse, kar si želijo majhni in veliki gostje.

https://www.klopeinersee.at/